Thule Aion 40 l reisiseljakott must

Tootekood
3204723
Laos
203,28 €
-
+
Ülevaade

Thule Aion 40 l reisiseljakott must

Thule Aion 40 l reisiseljakott must on ideaalne kaaslane igale seiklusreisijale. Sellel seljakotil on stiilne must disain, mis sobib suurepäraselt igasuguseks reisimiseks.

Sellel seljakotil on mitmeid funktsioone, mis muudavad selle kasutamise mugavaks ja praktiliseks. Seljakoti eesosas on mitu taskut, kuhu saab paigutada väiksemaid esemeid nagu võtmed, rahakott või mobiiltelefon. Lisaks on seljakotil ka suur lukuga tasku, kuhu saab paigutada suuremaid esemeid nagu riided või raamatud.

Thule Aion 40 l reisiseljakotil on reguleeritavad õlarihmad, mis tagavad mugava kandmise. Lisaks on sellel seljakotil ka polsterdatud seljaosa, mis tagab seljale mugava toe ja vähendab koormust. Seljakoti külgedel on ka kaks võrktaskut, kuhu saab paigutada joogipudelid või muud vajalikud esemed.

Thule Aion 40 l reisiseljakott must on valmistatud vastupidavast materjalist, mis tagab selle pikaajalise kasutamise. Seljakott on veekindel, mis tähendab, et see kaitseb teie esemeid vihma või lume eest. Lisaks on seljakotil ka tugevad lukud, mis tagavad teie asjade turvalisuse.

Olenemata sellest, kas lähete matkama, telkima või lihtsalt reisima, on Thule Aion 40 l reisiseljakott must teie ideaalne valik. See pakub piisavalt ruumi kõigi vajalike esemete hoidmiseks ning tagab mugava ja turvalise reisimise.

Thule Aion 40 liitrine reisiseljakott on stiilne ja vastupidav kaaslane igapäevaseks reisimiseks. Must värv sobib igaks seikluseks. Seljakotil on palju panipaiku ja mugav seljatugi.
Lisainfo
EAN 0085854252072
Tootja Thule