Sülearvutikott 15,6" Advantage Clamshell Case Logic /3

Tootekood
3203990
Laos
35,57 €
-
+
Ülevaade

Sülearvutikott 15,6" Advantage Clamshell Case Logic /3

Tootja: Case Logic

Kategooriad: Sülearvutikotid

EAN: 085854244688

See Sülearvutikott 15,6" Advantage Clamshell Case Logic /3 on suurepärane valik neile, kes soovivad kvaliteetset ja vastupidavat kotti oma sülearvuti turvaliseks hoidmiseks. Sellel kotil on stiilne disain ja see on spetsiaalselt loodud 15,6-tolliste sülearvutite jaoks.

Koti eeliseks on selle mugav klappimisfunktsioon, mis võimaldab sul hõlpsasti juurde pääseda oma sülearvutile. Lisaks on kotil mitmeid väikseid taskuid, kuhu saad paigutada oma sülearvuti tarvikud ja muud vajalikud esemed. Koti tugev konstruktsioon tagab, et sinu sülearvuti on alati kaitstud kriimustuste ja põrutuste eest.

Case Logic on tuntud bränd, mis pakub kvaliteetseid sülearvutikotte juba aastaid. Nende tooted on vastupidavad ja funktsionaalsed, mis muudab nad ideaalseks valikuks igapäevaseks kasutamiseks.

Kui otsid kvaliteetset sülearvutikotti, mis vastab kõigile sinu vajadustele, siis see Sülearvutikott 15,6" Advantage Clamshell Case Logic /3 on just sulle!

Sülearvutikott 15,6" Advantage Clamshell Case Logic /3 on kvaliteetne sülearvutikott, mis pakub suurepärast kaitset ja mugavust. See on Case Logic'i toode, mis on tuntud oma kvaliteetsete ja vastupidavate toodete poolest. Sellel sülearvutikotil on stiilne ja kaasaegne disain, mis sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks. Kott on mõeldud spetsiaalselt 15,6-tolliste sülearvutite jaoks, tagades täpse ja turvalise sobivuse. Advantage Clamshell sülearvutikoti eeliseks on mitmed funktsionaalsed omadused. Kotil on mitu eraldi sahtlit ja taskut, mis võimaldavad hoida sülearvutit, laadijat, hiirt ja muid tarvikuid korralikult organiseeritult. Lisaks on kotil ka väline tasku, kuhu saab hõlpsasti paigutada väiksemaid esemeid, nagu mobiiltelefon või võtmed. Sülearvutikoti kvaliteetne polsterdus tagab tugeva kaitse sülearvutile kriimustuste ja põrutuste eest. Lisaks on kotil tugevdatud põhi, mis kaitseb sülearvutit võimalike löökide eest. Koti kahepoolne tõmblukk võimaldab lihtsat avamist ja sulgemist ning tagab, et sülearvuti on alati turvaliselt paigas. Koti sangad ja reguleeritav õlarihm tagavad mugava kandmise ja liikumise. Kokkuvõttes on sülearvutikott 15,6" Advantage Clamshell Case Logic /3 ideaalne valik neile, kes otsivad stiilset, funktsionaalset ja kvaliteetset sülearvutikotti. See pakub suurepärast kaitset ja mugavust ning vastab kõigile vajadustele, olles samal ajal vastupidav ja vastupidav.
Lisainfo
EAN 085854244688
Tootja Case Logic