Sülearvutikott 15,6" Advantage Attaché Case Logic /4

Tootekood
3203988
Laos
30,49 €
-
+
Ülevaade

Sülearvutikott 15,6" Advantage Attaché Case Logic /4

Tootja: Case Logic

Kategooriad: Sülearvutikotid

EAN: 085854244664

See Sülearvutikott 15,6" Advantage Attaché Case Logic /4 on ideaalne lahendus, et kaitsta ja transportida oma sülearvutit mugavalt ja stiilselt. See kott on valmistatud kvaliteetsest materjalist, mis tagab vastupidavuse ja kaitse kahjustuste eest.

Koti funktsionaalsus on suurepärane tänu erinevatele taskutele ja sahtlitele, kus saate hoida oma sülearvutit, laadijat, dokumente ja muid tarvikuid. Lisaks on kotil ka mugav käepide ja reguleeritav õlarihm, mis võimaldab teil kotti kanda endale sobival viisil.

Kompaktne ja stiilne disain muudab selle sülearvutikoti ideaalseks igapäevaseks kasutamiseks nii tööl kui ka reisil olles. Lisaks on kott varustatud tugevate tõmblukkudega, et tagada teie seadme turvalisus ja kaitse.

See Sülearvutikott 15,6" Advantage Attaché Case Logic /4 on usaldusväärne valik, mis pakub suurepärast kaitset ja mugavust teie sülearvuti hoidmiseks ja transportimiseks. Hankige see kott juba täna ja nautige oma sülearvuti turvalist hoidmist!

Sülearvutikott 15,6" Advantage Attaché Case Logic /4 on stiilne ja funktsionaalne kott, mis kaitseb teie seadet turvaliselt igas olukorras. Kvaliteetne materjal tagab vastupidavuse ja mugavuse.
Lisainfo
EAN 085854244664
Tootja Case Logic