Sülearvutikott 13" Huxton Attaché Case Logic Balsam /4

Tootekood
3204649
Laos
34,56 €
-
+
Ülevaade

Sülearvutikott 13" Huxton Attaché Case Logic Balsam /4

Tootja: Case Logic

Kategooria: Sülearvutikotid

EAN: 0085854251310

See stiilne sülearvutikott on ideaalne valik 13-tollise sülearvuti omanikele. Case Logic Huxton Attaché kotil on kaasaegne ja elegantne disain, mis sobib suurepäraselt nii tööle kui ka reisimiseks.

Kotil on mitu eraldi taskut, mis võimaldavad hoida sülearvutit, tahvelarvutit, telefone ja muid olulisi tarvikuid korralikult organiseeritult. Lisaks on kotil reguleeritav õlarihm, mis tagab mugava kandmise.

Case Logic Huxton Attaché sülearvutikott on valmistatud kvaliteetsest materjalist ning tagab teie seadmetele suurepärase kaitse igas olukorras. Lisaks on sellel kottidel ka stiilne Balsam /4 värv, mis lisab teie välimusele elegantsi.

Olgu see teie usaldusväärne kaaslane igapäevaselt või reisides, Case Logic Huxton Attaché sülearvutikott pakub tugevat kaitset ja praktilist disaini.

Elegantne ja vastupidav 13-tolline Huxton Attaché Case Logic sülearvutikott pakub stiili ja kaitset. Valmistatud vastupidavast materjalist, varustatud lukuga ja lisataskutega. Täiuslik kaaslane igapäevaseks kasutamiseks.
Lisainfo
EAN 0085854251310
Tootja Case Logic