Sülearvuti seljakott Thule Indago TCAM-7116 23L Pastelne Oranž

Tootekood
3204774
Laos
Special Price 59,00 € Tavahind 91,45 €
-
+
Ülevaade

Sülearvuti seljakott Thule Indago TCAM-7116 23L Pastelne Oranž

See stiilne sülearvuti seljakott on ideaalne kaaslane igapäevaseks kasutamiseks. Sellel on mahukas 23-liitrine maht, mis võimaldab teil hõlpsasti kaasas kanda kõiki vajalikke esemeid.

Kott on valmistatud vastupidavast materjalist, mis tagab selle pikaajalise kasutamise. Selle pastelne oranž värv annab sellele erilise ja trendika välimuse.

Seljakotil on spetsiaalne polsterdatud sülearvuti sektsioon, mis kaitseb teie seadet kriimustuste ja kahjustuste eest. Lisaks on selles mitmeid erinevaid taskuid ja sahtleid, mis aitavad teil hoida oma asju korras ja organiseerituna.

Thule Indago TCAM-7116 23L sülearvuti seljakott on mugav ja ergonoomiline. Sellel on reguleeritavad õlarihmad ja seljatoe polsterdus, mis tagavad optimaalse mugavuse ka pikaajalisel kandmisel.

Kokkuvõttes on see seljakott ideaalne valik nii tööks kui ka reisimiseks. Selle stiilne disain ja praktilised omadused muudavad selle hädavajalikuks tarvikuteks igale aktiivsele inimesele.

Thule Indago TCAM-7116 23L seljakott on stiilne ja funktsionaalne valik. Pastelne oranž värv lisab erksust. Mahutavus ja vastupidavus tagavad mugava kasutamise.
Lisainfo
EAN 0085854252652
Tootja Thule