Sülearvuti seljakott Thule Indago TCAM-7116 23L Aluminium Grey

Tootekood
3204317
Laos
Special Price 69,00 € Tavahind 81,28 €
-
+
Ülevaade

Sülearvuti seljakott Thule Indago TCAM-7116 23L Aluminium Grey

See stiilne sülearvuti seljakott Thule Indago TCAM-7116 on ideaalne valik neile, kes soovivad ühendada mugavuse ja funktsionaalsuse.

Kott mahutab kuni 23 liitrit ning on valmistatud vastupidavast alumiiniumhallist materjalist, mis tagab selle pikaealisuse ja vastupidavuse.

Sülearvuti jaoks on eraldi polsterdatud sektsioon, mis kaitseb teie seadet kriimustuste ja põrutuste eest. Samuti on seljakotil mitmeid taskuid ja sahtleid, kus saate hõlpsasti organiseerida oma igapäevaseid esemeid nagu mobiiltelefon, pliiatsid, võtmed jne.

Kahe reguleeritava õlarihmade ja pehmendatud seljatoe abil on kotti mugav kanda ka pikemate vahemaade korral. Seljakott on varustatud ka pealmine sangaga, mis võimaldab hõlpsat tõstmist ja riputamist.

Thule Indago TCAM-7116 seljakott on disainitud nii, et see sobiks ideaalselt nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka ärireisideks. Selle stiilne ja kaasaegne välimus muudab selle suurepäraseks valikuks nii meestele kui naistele.

Valige Thule Indago TCAM-7116 sülearvuti seljakott ja nautige mugavust ja stiili igal sammul!

Sülearvuti seljakott Thule Indago TCAM-7116 23L Aluminium Grey on stiilne ja funktsionaalne seljakott, mis on spetsiaalselt disainitud sülearvuti mugavaks ja turvaliseks transportimiseks. See seljakott on valmistatud vastupidavast materjalist ning tagab seeläbi pikaajalise kasutuse. Thule Indago TCAM-7116 23L seljakott pakub rohkelt ruumi sülearvutile, samuti ka teistele olulistele esemetele nagu laadija, hiir, pliiatsid ja muud tarvikud. Lisaks on seljakotil mitmeid erinevaid taskuid ja sektsioone, mis aitavad hoida asjad korras ja organiseerituna. Seljakotil on mugav ja polsterdatud seljatugi ning reguleeritavad õlarihmad, mis tagavad kandmise ajal optimaalse mugavuse. Lisaks on sellel seljakotil ka kerge alumiiniumist raam, mis lisab vastupidavust ja stabiilsust. Thule Indago TCAM-7116 23L sülearvuti seljakott sobib suurepäraselt nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka reisimiseks. Selle minimalistlik ja kaasaegne disain teeb sellest seljakotist ideaalse kaaslase nii tööl kui ka vabal ajal. Olenemata sellest, kas olete tudeng, töötaja või lihtsalt keegi, kes vajab mugavat ja stiilset sülearvuti seljakotti, on Thule Indago TCAM-7116 23L Aluminium Grey kindlasti suurepärane valik.
Lisainfo
EAN 85854247986
Tootja Thule