Sülearvuti seljakott Thule Exeo TCAM-8116 28L Pastelne hall

Tootekood
3204781
Laos
Special Price 69,00 € Tavahind 101,62 €
-
+
Ülevaade

Sülearvuti seljakott Thule Exeo TCAM-8116 28L Pastelne hall

See stiilne sülearvuti seljakott on ideaalne kaaslane igapäevastele seiklustele. Seljakotil on mahukas 28-liitrine maht, mis võimaldab teil hoida kõiki vajalikke esemeid korras ja kättesaadavas kohas.

Thule Exeo TCAM-8116 seljakott on valmistatud vastupidavast materjalist, mis tagab pikaajalise kasutamise. Selle pastelne hall värv annab seljakotile elegantse ja stiilse väljanägemise.

Seljakotil on spetsiaalne polsterdatud tasku sülearvuti jaoks, mis kaitseb teie seadet kriimustuste ja kahjustuste eest. Lisaks on seljakotil mitmeid erineva suurusega taskuid ja sahtleid, mis võimaldavad teil hoida kõiki vajalikke esemeid korras ja organiseeritult.

Thule Exeo TCAM-8116 seljakotil on reguleeritavad õlarihmad, mis tagavad mugava kandmise. Lisaks on sellel ka käepide, mis võimaldab teil seda kanda ka käes.

See sülearvuti seljakott on suurepärane valik nii tööks kui ka reisimiseks. Selle stiilne disain ja praktilised omadused muudavad selle hädavajalikuks tarvikuteks igale aktiivsele inimesele.

Thule Exeo TCAM-8116 28L seljakott pakub stiili ja funktsionaalsust. Pastelne hall värvivalik sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Mahukas 28-liitrine maht mahutab mugavalt sülearvuti ja muud olulised esemed. Ergonoomiline disain ja vastupidav materjal tagavad mugava ja pika
Lisainfo
EAN 0085854252720
Tootja Thule