Sülearvuti seljakott Thule Accent 20 l must TACBP2115

Tootekood
3204812
Laos
Special Price 61,00 € Tavahind 101,62 €
-
+
Ülevaade

Sülearvuti seljakott Thule Accent 20 l must TACBP2115

See Thule Accent 20 l sülearvuti seljakott on ideaalne kaaslane igapäevastele seiklustele. Olgu sul vaja kooli minna, tööle või lihtsalt linnas ringi jalutada, see seljakott pakub kõike, mida vajad.

Thule Accent seljakott mahutab kuni 20 liitrit ning seal on piisavalt ruumi kõigele, mida soovid kaasa võtta. Lisaks on seljakotil spetsiaalne polsterdatud tasku sülearvuti jaoks, mis kaitseb seda kriimustuste eest.

Seljakott on valmistatud vastupidavast materjalist, mis tagab selle pikaajalise kasutuse. Lisaks on sellel reguleeritavad õlarihmad ja polsterdatud seljaosa, mis pakuvad maksimaalset mugavust.

Thule Accent seljakott on varustatud mitmete funktsionaalsete taskutega, sealhulgas eesmine lukuga tasku väiksemate esemete hoidmiseks ning külje- ja sisemised võrgutaskud, kuhu saad paigutada joogipudelid või muud vajalikud esemed.

Selle seljakoti stiilne must värv sobib hästi igasuguse riietusega ning sellel on ka Thule logoga disainelemendid, mis lisavad sellele erilist elegantsi.

Kokkuvõttes on Thule Accent 20 l sülearvuti seljakott ideaalne valik nii mugavuse kui ka stiili poolest. Hanki endale see täiuslik kaaslane juba täna!

Thule Accent 20L must seljakott (mudel TACBP2115) pakub stiilset ja funktsionaalset kaitset sülearvutile ning mahutab ka muud olulist igapäevast varustust.
Lisainfo
EAN 0085854253031
Tootja Thule