Rullkotid HD 3kg,sang 220+60x390 250tk/r/20

Tootekood
220390
Laos
4,68 €
-
+
Ülevaade

Rullkotid HD 3kg, sang 220+60x390 250tk/r/20

Need rullkotid on ideaalsed igapäevaste ülesannete jaoks. Nende vastupidav HD-materjal tagab, et need on piisavalt tugevad, et kanda raskemaid esemeid. Sangade mõõdud 220+60x390 tagavad mugava haarde ja lihtsa kasutamise.

See toode sisaldab 250 rullkotti, mis on pakendatud 20 tk rullidesse. See tagab, et teil on alati piisavalt kotte käepärast, et vastata igapäevastele vajadustele.

Kasutage neid rullkotte igapäevaste ostude tegemiseks, toiduainete hoiustamiseks või muudeks kodutöödeks. Nende mitmekülgsus muudab need hädavajalikuks tarvikuteks igas majapidamises.

Märkus: Hind ja suurus ning materjal ei ole antud kirjelduses märgitud. Palun vaadake toote üksikasju, et saada täielikku teavet.

Rullkotid HD on vastupidavad ja kvaliteetsed kilekotid, mis on spetsiaalselt loodud mugavaks kasutamiseks erinevates olukordades. Need kotid on varustatud sangadega, mis tagavad lihtsa ja mugava kandmise. Kotid on valmistatud vastupidavast materjalist, mis tagab nende pikaealisuse ja vastupidavuse igapäevasele kasutamisele. Nende suurus ja materjal on optimaalselt valitud, et mahutada erinevaid esemeid, olgu selleks siis toiduained, riided või muud igapäevased tarvikud. Rullkotid HD on ideaalsed kasutamiseks nii kodus, poes, kontoris, koolis kui ka mujal. Nende praktiline disain võimaldab neid hõlpsasti hoiustada ja transportida. Lisaks on kotid keskkonnasõbralikud, kuna need on valmistatud taaskasutatavast materjalist. Selle tootega saate endale 250 koti komplekti, mis on pakendatud mugavalt 20 rulli. See tagab, et teil on alati piisavalt kotte erinevateks vajadusteks. Rullkotid HD on suurepärane valik, kui otsite usaldusväärseid ja praktilisi kilekotte, mis vastavad teie igapäevastele vajadustele.
Lisainfo
EAN 5110812226408