Reisikott Thule Chasm 90L Autumnal pruun TDSD204

Tootekood
3204301
Laos
Special Price 149,00 € Tavahind 182,95 €
-
+
Ülevaade
Reisikott Thule Chasm 90L Autumnal pruun TDSD204 on ideaalne kaaslane igale seiklusele. See kott on loodud vastu pidama ka kõige ekstreemsemates oludes ning mahutab kõik vajaliku, mida reisil vaja võib minna. Thule on tuntud oma kvaliteetsete toodete poolest ning see reisikott ei ole erand. Autumnal pruun värvus annab kotile stiilse ja modernse välimuse. Kotti on lihtne transportida tänu mugavale sangale ning reguleeritavale õlarihmale. Kott on varustatud mitmete taskutega, mis võimaldavad hoiustada erinevaid esemeid eraldi ning leida need kiirelt üles. Kui otsid vastupidavat ja stiilset reisikotti, siis Reisikott Thule Chasm 90L Autumnal pruun TDSD204 on just see, mida vajad.
Thule Chasm 90L Autumnal pruun TDSD204

Thule Chasm 90L Autumnal pruun TDSD204

See Thule reisikott on ideaalne kaaslane igasugusteks seiklusteks. Selle mahutavus on 90 liitrit, mis tagab piisavalt ruumi kõigi vajalike asjade kaasavõtmiseks. Kott on valmistatud vastupidavast materjalist ja on mõeldud pikaks kasutamiseks. Sellel on mitu tõmblukuga taskut, mis aitavad hoida asjad korras ja organiseeritud. Kott on varustatud tugevate sangadega, mis muudavad selle kandmise mugavaks. Lisaks on kotil reguleeritav õlarihm, mis võimaldab kotti kanda erinevalt vastavalt vajadusele.

Ole valmis seiklusteks selle Thule reisikotiga, mis pakub mugavust, vastupidavust ja funktsionaalsust kõigis olukordades!

Lisainfo
EAN 0085854247832
Tootja Thule