Kaamerakott Thule Covert 24 l digipeegelkaamerale must TCDK224

Tootekood
3203906
Laos
Special Price 169,00 € Tavahind 254,12 €
-
+
Ülevaade

Kaamerakott Thule Covert 24 l digipeegelkaamerale must TCDK224

See kaamerakott Thule Covert on spetsiaalselt disainitud digipeegelkaamerate jaoks, pakkudes kvaliteetset kaitset ja mugavust.

Kotil on mitu polsterdatud osa, mis kaitsevad sinu kaamerat ja lisatarvikuid põrutuste ja kriimustuste eest. Lisaks on sellel reguleeritavate vaheseintega sisetaskud, mis võimaldavad sul korralikult organiseerida oma varustust.

Thule Covert kaamerakott on valmistatud vastupidavast materjalist, tagades pikaajalise kasutuse. Kott on musta värvi, andes sellele elegantse ja stiilse välimuse.

Kaamerakoti mahutavus on 24 liitrit, mis võimaldab sul kaasa võtta kõik vajaliku oma fotograafiaretkedele või reisidele. Sellel on ka mitu välist taskut, kuhu saad paigutada väiksemad esemed nagu mälukaardid, akud või juhtmed.

Kaamerakoti disain on ka mugav ja funktsionaalne. Sellel on pehmendatud ja reguleeritavad õlarihmad, mis tagavad mugava kandmise ka pikematel matkadel või reisidel. Lisaks on kotil ka pehme käepide, mis võimaldab sul seda kergesti tõsta ja transportida.

Kaamerakott Thule Covert 24 l digipeegelkaamerale must TCDK224 on ideaalne valik igale fotograafile, kes soovib oma kaamerat turvaliselt ja mugavalt kaasas kanda.

Vastupidav ja mitmekülgne kolm-ühes seljakott eemaldatava kaameratasku ja täielikult kohandatava siseosaga erinevaks kasutamiseks. Mugav ligipääs kaamerale ja fototarvikutele (kaamerapesa kaas liigub koheseks kasutamiseks küljeavasse) Eemaldatavat polsterdatud kaamerapesa saab kanda kande- või õlakotina Kolm-ühes-seljakotti saab kasutada mitmekülgse, reisimiseks sobiva seljakotina koos kaameraga või ilma Juurdepääs sülearvutile ja kaameravarustusele läbi tagapaneeli Sisemised vaheseinad saab täielikult lahti võtta ja võrguga taskusse panna, et kasutada kogu ruumi Polsterdatud hoiutaskud sülearvutitele mõõtudega kuni 16-tolline MacBook® Pro / 14-tolline PC-arvuti ja 11-tolline tahvelarvuti Pagasi läbipääsupaneel kinnitub lihtsalt veereva pagasi külge Laiendatavad taskud ja statiivi kinnituskohad koti mõlemal küljel Polsterdatud, reguleeritav ja liigendatud õlarihm mugavaks kandmiseks Eesmine tõmblukuga tasku, kuhu saab organiseeritult panna mitmeid väiksemaid esemeid Ülemine tõmblukk ja lai ava tagavad asjadele täieliku juurdepääsu Puusarihmad saab eemaldada, kui neid ei kasutata
Lisainfo
EAN 0085854243940
Tootja Thule